Aydın Kent Meydanı Dönüşümü

Galeri

Aydın Teksil Fabrikası

Aydın Tekstil Fabrikası alanı yıllardır bulunduğu atıl durumdan kurtarılarak kente yakışır bir  şekilde düzenlenmesi için bir girişim başlatıldı. Başlatılan girişim dahilinde yaılması düşünülen düzenlemelerile ilgili herhangi bir bilgi olmaması dolayısı ile belirsizlik sürerken geçtiğimiz günlerde 'referandum' adı altında yapılan, halkın katılımınında sağlayacağı düşünülen fikir toplama çalışması da hayata geçirildi. Halktan gelen talep ve düşünceler geçen bu süre zarfında açıklanmaz iken düzenlemeyi yapmayı planlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, kamuoyuna doyurucu bir bilgide aktarmış değil.

Bu bağlamda başta Aydın'da yaşan bireyler olarak, tasarımcı kimliğimiz ile odamız mensupları ile  bir toplantı düzenlemeyi ve bu toplantı ile bahsedilen alan üzerinde yapılacak uygulamaya esas projenin elde ediliş biçiminden yapılacak uygulamanın içeriğine fikir belirtmek ve katkıda bulunmak amacıyla toplantı düzenliyoruz. bu toplantıda genel olarak ortak paydada birleşilecek fikirler yine bu sayfalardan sizlere ulaştırılacaktır.

Odamız üyesi olsun olmasın Aydın'ı daha güzel olması için fikri olan herkesi katkıda bulunmaya çağırıyoruz.

Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress